lauantai 23. toukokuuta 2015

Tuunattu ÄP-makuupussi

Olen nähnyt niin ihania tuunauksia vanhoista äitiyspakkaus-makuupusseista, että pakkohan sitä oli kokeilla.
En halunnut saksia tytön vanhaa makuupussia, koska sen kuosi on ihan kiva ja pussi on siisti ja hyvässä kunnossa. Ehkä tytär haluaa sen joskus vielä itselleen.

Kävi hyvä tuuri, kun löysin Kontista vanhan, ruman makuupussin. Sisältä se oli siisti ja tahraton, toppauskin vielä ihan muhkea, mutta päällinen oli haalistunut ja tarpeeksi ruma, että sen raaski saksia :) Hinta oli huimat 2€, joten tappiokaan ei olisi suuri, jos oma tuunaus ei onnistuisikaan.

Opiskelin Tosimummon blogista tuunausohjeen ja kankaan valitsemisessa auttoi mies, kun minun oli niin vaikea päättää valitsemastani finaalikolmikosta, mikä olisi paras kuosi.

Vetoketjujen purkaminen oli hitain ja työläin osuus.

Valittu kangas on Aarrekidin puuvillatrikoota, joten silitin kaikille reunoille tukikangasta, ettei trikoo venyisi ommellessa.

Lopputulos on tässä ja olen siihen enemmän kuin tyytyväinen:



 Jätin vanhan päällisen tuonne alle, enkä tikannut uutta kangasta päältä, koska kankaiden väliin jäävät ilmataskuthan eristävät lämpöä. Makuupussi jäi näin ihanan muhkeaksi. Kyllä tässä kelpaa pienen pötkötellä ja ihmetellä satumaisia kuvia ensi talvena <3



7 kommenttia: